LA LEYENDA DEL MARTILLO MÁGICO. THOR



Títol original: Legends of Valhalla: Tor Any: 2011 Països: Alemanya, Islàndia, Irlanda Durada: 87 min Direcció: Óskar Jónasson, Toby Genkel, Gunnar Karlsson Productors: Ulysses, CAOZ hf., Magma Films Ltd. Guionistes: Mick Casale, Friðrik Erlingsson Música: Stephen McKeon Gènere: Aventura, animació, familiar Estrena a Islàndia: 14/10/2011 Estrena a Espanya: 3/10/2014


Qualificació per edats: Apta per a tots els públics
DO en castellà

 
SINOPSI

En temps ancestrals els déus nòrdics van compartir la Terra amb els homes, encara que això no sempre va significar una cosa bona per als humans. Thor és un noi que es dedica a la ferreria, tot i que guarda un secret: és fill del déu Odín (fruit de la unió d'aquest amb una dona de carn i ossos). És un semidéu que porta una vida tranquil·la.

Els seus veïns es vanen de comptar amb ell entre les seves files, ja que pensen que amb Thor allà ningú podria fer-los mal. Però un dia un malvat grup d'homes assalta el poblat i segresten els seus vilatans per sacrificar-los en nom d'Hel (la sobirana de l'Infern). Després d’escapar-se dels seus raptors, el noi haurà de valer-se d'una arma: un poderós martell, l'ús del qual desconeix per complet..

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: