KHUMBA



DirectorAnthony Silverston
Gènere: Animació, aventures, comèdia
Pais: Àfrica del Sud
Any: 2014
Durada: 83 min

Qualificació per edats: Apta per a tots els públics
DO en català
 
SINOPSI

Khumba és una zebra amb només la meitat del seu cos a ratlles a la qual tots culpen per la falta de pluges. A causa de la gran pressió del ramat Khumba decideix embarcar-se en una audaç missió per aconseguir les ratlles que li falten. En la seva recerca del llegendari pou d'aigua del que totes les zebres van obtenir els seus preuades línies, la zebra coneix a una sèrie de personatges molt extravagants: un nyu sobreprotector, Mamà V i Bradley, un obsessionat estruç.

Però abans que pugui reunir-se de nou amb el seu ramat, Khumba haurà d'enfrontar-se cara a cara amb el malvat Phango un lleopard sàdic que controla tots els pous d'aigua de la zona i terroritza a tots els animals en el Gran Karoo. Al llarg del viatge i de les noves experiències, Khumba comença a aprendre que la diversitat és essencial per a la supervivència i que la diferència fa que un pugui ser la força de tota la manada.


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: