LLITS 3D

 

TEATRE AL CINEMA

LLITS 3D
L’OBRA MUSICAL
DE LA TEMPORADA

Llits 3D, un espectacle de teatre, música i circ, amb les composicions musicals de Lluís Llach i Borja Penalva fetes per l’ocasió

 

DIJOUS 16 DE DESEMBRE A LES 20 h

 

SINOPSI

Llits és un recorregut a través dels llits que marquen la nostra existència. Records amb un denominador comú; l’escenari on es representen els actes esencials de la vida; el naixement, l’amor, el desig, la mort; un teatre de somnis i també de realitat: El llit.


LLITS 3D, L’OBRA MUSICAL DE LA TEMPORADA


L’obra teatral de Lluís Danès: Llits, treurà el cap a la pantalla gran gràcies a l’adaptació feta per un equip de tècnics i creatius de TV3, dirigit per Paulí Subirà.


El repte era fer una adaptació utilitzant 3D, de manera que canviava la percepció de l’espectador sobre l’obra, sense perdre’n el sentit amb què va ser creada. Amb el llenguatge immersiu es pretén que l’espectador de 3D es traslladi a l’interior de les escenes. El director de “Llits 3D” vol que passem d’una observació d’espectador de platea de teatre, a percebre i observar des de dins mateix de l’escenari l’emoció i les  sensacions que el director de l’obra de teatre va voler transmetre amb el treball actoral, la posada en escena, la il.luminació i el so


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: