PECADOS DE MI PADRE


Direcció_ Nicolás Entel País_Argentina - Colòmbia Any_2009 Durada_94 min Gènere_Documental Guió_ Nicolás Entel, Pablo Farina, Alan Hayling Producció_ Nicolás Entel (Red Creek Productions), Iván Entel (Cia. Argentina de Peliculas), Fotografia: Mariano Monti, Pato Suárez Muntatge_ Pablo Farina So_ Jesica Suarez Música_  Didi Gutman, David Majzlin
VO en castellà

Qualificació_ Pendent de qualificar

SINOPSI

Pecados de mi padre ens explica la història de Pablo Escobar, el cèlebre cap del càrtel de drogues de Medellín (Colòmbia), a través del seu fill, Sebastián, i la seva vídua, María Isabel Santos. A la pel·lícula de Nicolás Entel, Sebastián repassa una infància extraordinària al costat d’un pare a qui estimava tot i saber que era l’enemic número u de Colòmbia. Ens parla també de temps de grans luxes i extravagància, contrastats amb temps de persecució. El fill i la vídua obren les portes de la família per compartir arxius ocults i privats. Però aquesta és també la història de dues de les víctimes més prominents d'Escobar: el Ministre de Justícia i un polític a punt de ser elegit President de Colòmbia, només dos exemples d'entre els centenars de víctimes del narcotraficant a la dècada dels 80. Ara, Sebastián intenta trencar el cicle de la venjança i busca la reconciliació amb els fills de les víctimes del seu pare.
EL DIRECTOR

Nicolás Entel va néixer a Buenos Aires, on es va llicenciar en Direcció Cinematogràfica. Actualment resideix a Nova York i és soci fundador de Red Creek Productions des de 2001, productora fonamentalment de publicitat, però que també ofereix serveis de producció a la televisió i al cinema. Pecados de mi padre és el seu segon llargmetratge documental, després d'Orquesta Típica (2006), amb el qual va ser convidat a més de 50 festivals internacionals. Actualment treballa en l’escriptura de la seva primera ficció: La difunta. També és articulista de diversos diaris i revistes argentines.

PREMIS I FESTIVALS

  • Seleccionat al Festival Internacional de Cinema Documental d ’Amsterdam (IDFA), Països Baixos, 2009.
  • Seleccionat al Festival Internacional de Cinema Mar de Plata, l’Argentina, 2009.
  • Seleccionat al Festival de Cinema Sundance, EUA, 2010.

 

El Documental del Mes

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: