LA SAL DE LA MORT



Direcció_Núria Sala i Dani Sala

LA SAL DE LA MORT
Un documental sobre la contaminació invisible. Al costat dels rius contaminats del Bages, l'aigua del mar és dolça. Una petita plataforma lluita contar l'abocament descontrolat de residus miners davant de la passivitat del govern.
Mentrestant, Catalunya beu aigua d'ampolla.

16 de juny de 2009 / 20 h
(entrada gratuïta)
SALA 6
SINOPSI
La Sal de la Mort és un documental sobre la contaminació invisible. Al costat dels rius contaminats del Bages, l'aigua del mar és dolça. Una petita plataforma lluita contar l'abocament descontrolat de residus miners davant de la passivitat del govern. Mentrestant, Catalunya beu aigua d'ampolla.

La Sal de la Mort
és un documental–denúncia de 30 minuts de durada sobre la salinització del riu Llobregat a causa de l’activitat minera d’extracció de potassa al Bages. Després de la projecció, debat amb la intervenció de:
Núria Sala i Dani Sala,
directors del documental d’E2S Produccions
i Roger Lloret, químic especialista en aigües, membre de la Plataforma Montsalat i soci del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: