HANNAH MONTANA: LA PELICULA


Títol original_ Ana Montana: The movie Direcció_ Peter Chelsom País_ EUA Any_ 2009 Durada_102 min Gènere_ Comèdia, musical Intèrprets_ Miley Cyrus (Hannah Montana/Miley Stewart), Emily Osment (Lilly Truscott), Jason Earles (Jackson Stewart), Melora Hardin (Lorelai) Guió_ Dan Berendsen; basat en els personatges creats per Michel Poryes, Rich Correll i Barry O'Brien Producció_ Alfred Gough i Milles MillarMúsica- John Debney Fotografia_ David Hennings Vestuari_ Christopher Lawrence Estrena a Espanya_8 de maig de 2009

Edat_
TP


SINOPSI

Miley Stewart compagina com pot el col·legi, els seus amics i la seva vida secreta com a estrella del pop; però la seva enorme popularitat amenaça d’envair tota la seva vida, i el seu pare decideix portar-la a Crowley Corners, a Tennessee, per donar-li una bona dosi de realitat.

COMENTARI

És veritat que com a actor Billy Ray ackie breakie heart Cyrus és tan expressiu com un sac de pilotes de bàsquet. La seva monumental manca de talent, però, no és suficient per enfonsar Hannah Montana: la película, una obra esporàdicament divertida tot i seguir al peu de la lletra la fórmula dels musicals de Disney. I això és així gràcies a l’energia còmica i espavilada de la seva filla, Miley Cyrus, en el paper de l’adolescent Miley Stewart, que de dia va a l’institut com totes les noies de la seva edat, però que de nit es converteix en la superestrella del pop juvenil Hannah Montana.

La història segueix la Miley fugint esperitada de la hipocresia de Tinseltown per tornar allà on va néixer, una rural Tennessee, on es veurà obligada a endurir-se gràcies a la vida de granja i a aprendre la saviesa popular de la seva àvia. Tot i que la simpàtica interpretació de Cyrus (la Miley, no el Billy Ray) mereix un material millor, la pel·lícula continua sent força divertida.

David Jenkins


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: