SEXO EN NUEVA YORK

Títol original_Sex And The City Direcció_Michael Patrick King País_EUA Any_2008  Durada_148 min Gènere_comèdia romàntica Intèrprets_Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York)  Guió_Michael Patrick King Producció_Michael Patrick King, John Melfi, Sarah Jessica Parker i Darren Star Música_Aaron Zigman Fotografia_John Thomas Muntatge_Michael Berenbaum Disseny de producció_Jeremy Conway Estrena a  Espanya_20/06/2008 
Edat_+13 

SINOPSI 

L’autora d'èxit Carrie Bradshaw, tota una icona de la moda, torna amb el seu famós enginy totalment intacte i més agut que mai, per narrar-nos la seva pròpia història sobre el sexe, l'amor i l'obsessió per la moda que tenen les dones solteres de Nova York. Sexo en Nueva York: La película ens mostra la Carrie, la Samantha, la Charlotte i la Miranda quatre anys després de finalitzada la sèrie de televisió, i ens ensenya com continuen fent jocs malabars per compaginar la feina i les relacions mentre descobreixen els secrets de la maternitat, el matrimoni i les propietats immobiliàries de Manhattan. 

CRÍTICA 

Fashion victims i confessions sexuals entre els gratacels de Nova York. L'èxit de la sèrie Sexo en Nueva York arriba a la gran pantalla quatre anys més tard del darrer capítol amb la intenció de reeditar les glòries televisives. I de moment sembla que ho ha aconseguit allà on s'ha estrenat [...] 
 
Amb un fil argumental que se sosté a saber si hi haurà o no casament entre Carrie (Sarah Jessica Parker) i Mr Big (Chris Noth) i a veure com han evolucionat les quatre protagonistes en aquests anys, comprovarem que poc o res ha canviat en les seves vides, a excepció del pas inexorable de l'edat i una consegüent major maduresa. La mateixa obsessió per la moda, les aventures sexuals i les converses animades sobre relacions, marques, propietats immobiliàries i desitjos materials, de maternitat o casament (en alguns casos).  
 
Tornarem a veure Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Catral i Kristin Davis en els paper de Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte, respectivament. El centre de la narració es, com en la sèrie, les columnes periodístiques que Carrie Bradshaw (Sara Jessica Parker) escriu sobre les reflexions de les seves amigues. Del que en un principi eren les vivències d'unes noies en la trentena i la seva desinhibició el film creix amb les seves protagonistes i les seves confessions ara que fa 20 anys que tenien 20 anys. Però molt poc canviarà pel que fa al contingut de les seves converses, a la recerca d'un amor idealitzat que confia a les marques de moda el seu poder d'atracció. La direcció, a càrrec del mateix responsable de la sèrie: Michael Patrick King. 
 
José Soler - lamalla.net


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: