27 VESTIDOS

Direcció_Anne Fletcher País_EUA Any_ 2008 Durada_107 min Gènere_Comèdia romàntica Interpretació_Katherine Heigl (Jane), James Marsden (Kevin), Malin Akerman (Tess), Judy Greer (Casey), Edward Burns (George) Guió_Aline Brosh McKenna Producció_Roger Birnbaum, Gary Barber i Jonathan Glickman Música_Randy Edelman Fotografia_ Peter James Muntatge_Priscilla Nedd Friendly Disseny de producció_Shepherd Frankel Vestuari_Catherine Marie Thomas Estrena a Espanya_ 29/02/08 
Edat_ + 13

SINOPSI

Jane és una dona idealista, romàntica i completament desinteressada, membre perpetu d'una sèquia nupcial pendent d’un final feliç. Però quan la seva germana petita, Tess, conquista el cor de George, de qui Jane està secretament enamorada, aquesta comença a examinar el seu estil de vida, sempre en segon terme. Per la seva part, Kevin és un reporter que s’adona que una notícia sobre aquesta addicta a les noces pot ser el seu bitllet de sortida de la secció nupcial del diari.

CRÍTICA 

“L'actriu Katherine Heigl, coneguda pel seu paper de doctora Izzie Stevens a la sèrie nord-americana Anatomia de Grey, estrena ara una nova comèdia als cinemes, 27 vestidos. Després de Lío embarazoso, a Hollywood ja se la considera la reina de la comèdia per aquest nou film en què interpreta una noia que sembla estar condemnada a ser sempre la dama d'honor de tots els casaments.” 
 
tv3.cat
 
“Els 27 vestits que guarda a l'armari la protagonista d'aquesta comèdia romàntica, Katherine Heigl, són la seva manera d'acontentar tothom. L'esforçada secretària Jane té un vestit per a cada ocasió especial, segons el protocol que demanin els casaments, als quals és tota una addicta. Mentre, la seva rutinària vida transcorre entre l'oficina i l'amor que en secret professa sobre el seu cap, George (Edward Burns). Quan la seva germana petita, Tess (Malin Akerman) aconsegueix l'amor de George, alguna cosa passa a dins de Jane, que reflexionarà sobre la seva condició d'etern segon plat, malgrat la seva bondat d'esperit. O potser per això.  
 
Però les contínues presències a casaments de Jane no s’escaparan de l'atenció de Kevin (James Marsden), un cronista nupcial que veu aquesta història i aquesta addició com una oportunitat per fugir de la secció de noces que tan poc li agrada. Tot començarà quan la mateixa Jane assisteixi en un sol dia a un casament que combina els ritus hindú i jueu i després a un altre de catòlic, alternant amb gràcia, efectivitat i rapidesa els seus vestits i la seva condescendència.” 
 
lamalla.net


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: