ÁNGELES S.A.

Direcció_ Eduard Bosch  País_ Espanya  Any_ 2007  Durada_ 95 min Gènere_ comèdia, musical  Intèrprets_ María Isabel, Pablo Carbonell, Silvia Marsó, Anabel Alonso, Juanjo Pardo, Lloll Bertrán, Ricard Borras  Guió_ Inma Canovas i Lilian González  Producció_ Tedy Villalba i Tony Gratacos  Música_ Eugenio Fernández  Fotografia_ Juan Carlos Gómez  Estrena a Espanya_ 21/12/2007
Edat: TP

SINOPSI

Carlos és un home de mitjana edat, feliçment casat amb Julia. És pare de dos fills: María Isabel i Dani. A més, la seva vida professional es troba en el seu millor moment. Està a punt d'aconseguir tancar un important acord a l'editorial on treballa: treure al mercat una col·lecció d'àngels en miniatura en la qual ha estat treballant durament. Per preparar la col·lecció ha de viatjar a la Xina, però l'avió en el qual viatja pateix un accident i Carlos mor. Quan arriba al cel, Carlos descobreix que la seva filla no té un àngel de la guarda assignat i ell es converteix en el seu. Carlos pren “prestat” el cos d'un professor de la nena i torna a la vida. Durant el temps que li permeten estar a la Terra, Carlos ajudarà María Isabel a superar els seus problemes i a triomfar com a cantant, i la seva dona, Julia, a iniciar una nova vida amb Luis.

SOBRE LA PEL·LÍCULA

La nena que va fer popular el Antes muerta que sencilla , María Isabel, estrena divendres vinent 21 de desembre la seva primera pel·lícula, Ángeles S.A. , acompanyada pels actors Pablo Carbonell, Anabel Alonso i Silvia Marsó. Segons l'actor, amb el film "torna la confiança en l'espanyolada". 

A Ángeles S.A. María Isabel, que només té 12 anys, s'interpreta a si mateixa, com a filla en una família comuna. La normalitat és present en tot moment fins que el pare (Carbonell) mor en un avió. Quan arriba al cel, descobreix que la seva filla no té àngel de la guarda i es converteix en el seu, gràcies a Simona (Anabel Alonso), la cap dels àngels. El pare s'introdueix en el cos del professor de música de la seva filla per ajudar-la i perquè la mare (Marsó) torni a enamorar-se i iniciï una nova vida.


"El tema de la pel·lícula em sembla molt bonic", va assenyalar la joveníssima cantant en explicar per què va elegir rodar aquest film i no d'altres que li havien proposat anteriorment. A més, com que el rodatge va tenir lloc a l'estiu, María Isabel no perdria cap dia de classe. Quelcom fonamental per a la petita artista, que va confessar tenir intencions d'acabar els seus estudis i fer una carrera, com ara magisteri, ja que li encantaria "ser mestra". 

"És un film que recorda els de Marisol", va assenyalar Carbonell, tot i que va destacar que hi ha força diferències entre totes dues ''nenes prodigi''. A la cinta, "Maria Isabel entreté els nens i jo els pares", va indicar en referir-se a l'ampli ventall de públic que pot interessar-se per la pel·lícula. 

María Isabel, que sempre ha destacat que no vol assemblar-se a ningú, es va refermar a comentar que no imita cap actriu ni cantant. Respecte a Marisol, la jove artista va reconèixer que li agradava molt com actuava i va explicar que, abans que res, ella és "María Isabel, no Marisol". 

Carbonell va manifestar que li encanten els nens i que a la feina mai es cansen. En concret, va destacar la gran capacitat i entrega que va demostrar María Isabel durant el rodatge. L'actor va confessar que li va donar alguns trucs a la jove i "ella els va agafar de seguida perquè és molt receptiva", i a més va explicar que amb el film "es generarà un nou baby-boom el 2010, perquè tots voldran tenir una nena com María Isabel, com va passar amb Marisol".

elpais.com


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: