PEQUEÑOS GRANDES HÉROES

Fitxa tècnica

Direcció: Peter Hewitt
País:
EUA 
Any: 2006 
Duració: 83 min 
Gènere: comèdia, acció, aventures
Guió: Adam Rifkin i David Berenbaum; sobre un argument d'Adam Rifkin basat en el llibre Zoom's Academy de Jason Lethcoe 
Producció: Suzanne Todd, Jennifer Todd i Todd Garner 
Música: Christophe Beck
Fotografia:
David Tattersall 
Muntatge: Lawrence Jordan 
Disseny de producció: Barry Chusid 
Vestuari: Ha Nguyen 

Fitxa artística

Tim Allen (Jack Shepard/capità Zoom),
Courteney Cox (Marsha Holloway),
Chevy Chase (Dr. Grant),
Spencer Breslin (Tucker/Mega Boy),
Rip Torn (general Larraby),
Kate Mara (Summer Jones/Maravella),
Ryan Newman (Cindy Collins/la princesa),
Michael Cassidy (Dylan West/Houdini)

Sinopsi

Després que diversos militars i científics hagin detectat signes d'un imminent perill que pot afectar la supervivència de la vida humana, quatre nens amb poders especials entren a formar part d'un programa d'entrenament per tal de convertir-se en superherois i salvar el planeta. L'únic problema és que ells veuen els seus poders més com una maledicció que com un avantatge i només volen dur una vida normal. L'única persona que és capaç d'entrenar-los per a aquesta missió impossible és un altre heroi refractari, Jack Shepard (Tim Allen), que va perdre els seus poders després de salvar el món. Amb l'ajuda de Marsha Holloway (Courteney Coix), tot un talent per a l'estudi de les habilitats sobrenaturals latents, Jack haurà d'ensenyar al revoltós quartet d'herois infantils tots els trucs per lluitar en contra d'un enemic que només ell coneix.

Notes de producció

La faceta “poques possibilitats” de la història va ser el que va atreure inicialment el director de Pequeños grandes héroes, Peter Hewitt. " Pequeños grandes héroes està realment en la tradició de les grans comèdies amb múltiples capes", diu. “Els nostres herois tenen poders extraordinaris, però la vida no és genial per a ells. Es fiquen amb ells i s'ho passen malament a l'escola. Encara que tenen poders especials, no estan gaire segurs de què fer-ne. Només quan s'uneixen i aprenen a usar-los es converteixen en autèntics herois. Aquest és un gran missatge per a tothom i vaig pensar que seria una cosa que em divertiria fer."

“La pel·lícula tracta essencialment de treure el millor d'un mateix”, diu un dels productors de la pel·lícula, Todd Garner, “de reconèixer que el que hi ha dintre de tu és el que et fa diferent, d'aprendre a sentir-te còmode amb això i reconèixer que les teves diferències més grans poden ser les teves grans virtuts i poden ser les coses que et fan més interessant com a persona." “El gènere de superherois és una gran forma d'explorar aquest tema”, continua Garner, “i d'ensenyar als nens que, encara que siguin diferents, i encara que sentin que no encaixen, el seu gran poder és creure en ells mateixos i en el seu equip."


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: