LA TEVA VIDA EN 65'

Fitxa tècnica

Direcció: Maria Ripoll
País:
Espanya 
Any: 2006 
Duració: 100 min 
Gènere: comèdia dramàtica
Guió: Albert Espinosa; basat en la seva obra 
Producció: Marta Esteban i Francisco Ramos 
Fotografia: Javier Arrontes 
Muntatge: Irene Blecua 
Direcció artística: Isaac Racine 

Fitxa artística

Javier Pereira (Dani),
Marc Rodríguez (Francisco),
Oriol Vila (Ignacio),
Tamara Arias (Cristina),
Nuria Gago (Carmen),
Irene Montalà (Carolina) 

Sinopsi

Un diumenge qualsevol, tres joves amics llegeixen l'esquela de qui suposen és un company d'escola que fa temps van perdre la pista. Van al tanatori i s'adonen que s'han equivocat: aquell enterrament no és el del seu company d'escola. A partir d'aquí la confusió i l'atzar teixeixen una història d'amistat, d'amor i de mort.

Crítica

Quan un relat es construeix amb un material humà tan preciós és impossible que surti malament. La teva vida en 65 minuts és un film que deixa a l'espectador la sensació de conèixer els qui han fet possible la proesa, davant i darrere de la càmera. Perquè després d'acabar La teva vida en 65 minuts un se sent més viu, més fràgil i entristit, però també més feliç. Contradictori, en essència, com aquesta comèdia sobre el més terrible, la mort, desmitificada gràcies al valor de l'amistat. La teva vida en 65 minuts té la capacitat de commoure i agitar, gràcies a una elevada qualitat tècnica dels diferents apartats que conformen el film, però també a un element màgic i difícil de capturar: el bon humor, l'afecte posat en alguna cosa que de debò es vol, es fa palpable en La teva vida en 65 minuts . L'espectador no pot sinó sentir-se part, durant la pel·lícula i quan aquesta ha acabat, del meravellós equip format pel guionista Albert Espinosa, la directora Maria Ripoll i un elenc al qual sembla que sobra sensibilitat i alegria per compartir-los. Cadascuna de les peces que conformen aquest graciós embolic encaixa a la perfecció amb les altres; no hi ha res fora de lloc i tot encerta la diana amb una senzillesa aclaparadora.
www.yahoo.es


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: